Dupa ce a criticat in repetate randuri mai multi blogeri, Mircea Badea s-a aventurat el insusi in lumea aceasta pestrita. Succesul era de astepat, el insusi fiind cel mai mare bloger si pana acum dupa parerea mea , numai ca era televizat.
Succesul nu a fost prevazut nici macar de cei care se ocupa de site-ul lui. Dovada ca a epuizat banda alocata. Imaginea mai jos:

Am citit cateva randuri si mi s-a confirmat ca stilul lui e foarte potrivit pentru blog si statisticile, inclusiv cele puse de el, arata ca a depasit in trafic blogeri consacrati . Comparatia e totusi greu de facut intre el si ceilalti avand in vedere resursele de promovare, dar raman la parerea ca potentialul lui pentru bloging poate fi vazut si independent de succesul pe ecran.

UPDATE: Am vazut cum recunoaste si el intr-o postare speciala ca are banda prea mica. Desi a avut ceva trafic, cam cheap hostingul. Se poate sa il fi aburit cine i-a facut situl sau traficul nelimitat nu este chiar atat de nelimitat pentru unii provideri.
Exista o limita de trafic la firma care i-a rezervat domeniul, dar la megahost (firma care gestioneaza serverele) vad ca nici la cele mai ieftine abonamente nu au limita de trafic.