La multi ani tuturor copiilor si celor care se mai simt copii!
Le urez sa traiasca intr-o lume mai buna si sa aiba fiecare toate oportunitatile sa fie fericiti.

Azi este o zi istorica. Se anunta falimentul General Motors, cel mai mare producator de autovehicule din lume pana acum putin timp. De asemenea se pare ca este pe locul 4 in clasamentul falimentelor in istoria Americii si probabil printre primele si in istorie in general. Desi era un eveniment asteptat, totusi este un moment psihologic important in desfasurarea Crizei.
Acum este clar ca asa cum am zis aceasta criza nu este una a pietei imobiliare ci mai generala, o criza cu rol de a schimba radical modul in care functioneaza lumea in care traim.

Parerea mea este ca sunt si parti bune. General Motors era un fel de dinozaur, o piesa emblematica a modelului de dezvoltare american, bazat pe consum excesiv de resurse. Este inca un pas spre sfarsitul erei petrolului. Probabil din acest moment se vor accelera eforturile pentru dezvoltarea de energii alternative si reducerea consumului de resurse. Sa speram ca sfarsitul verii va arata mai optimist.

In alta ordine de idei, tragerea de la loto nu a aratat nici un castigator, dar ma bucur ca mi s-a confirmat o baza a rationamentului din postarea precedenta. Dintre numerele extrase 3 sunt din decada 20- 29 iar 2 din 30-39. Am pus si eu de data asta ca sa imi urmez singur sfaturile si am prins 2 numere cu o varianta pe sistemul propus.
In plus constat ca se pastreaza un fenomen mai greu de cuantificat/explicat si anume ca pe o perioada scurta de timp anumite numere revin, din tragerea asta 38 de exemplu a mai fost de 3 ori luna asta.