Archive for August, 2009

Follow me on twitter

Dupa ce am facut niste experiente acum ceva timp cu twitter si mi-am facut si cateva conturi, m-am gandit sa il si folosesc. Asa ca: http://twitter.com/alexsache .
Am adaugat si eu pe cine am gasit, am observat ca la noi nu sunt prea multi utilizatori in afara de cei “din domeniu”.
E pacat pentru ca are un potential mai mare decat bloggingul obisnuit la utilizarea de masa, cu toate ca mai sunt si lipsuri.

In dreapta jos apar ultimele tweet-uri cum se zice.

Cum sunt fetele

Mi-au tot atras atentia de cateva zile doua lucruri la TV. Si am facut o sinteza.

Fetele sunt precum cartela aia:
La prima intalnire, mana pe picior;
La a doua intalnire mana pe picior plus pupat,
La a treia intalnire mana pe picior, plus pupat, plus 50 de lovituri de cutit intr-un sef de stabor libidinos cu care nu ne-am inteles la tariful sexului oral, plus transat, plus bagat in portbagaj, plus, mai nou, cerere in casatorie (ce romantic, ce frumos…)

Nu e frumos sa fii stundent?

Nimeni niciodata nu-ti va spune ce e Bursa

“Asta singur intr-o zi de vara o vei afla.”

Cuprins de febra stirilor pozitive despre recuperarea economiei mondiale, cele de genul “Compania cutare a pierdut numai 100 de miliarde in timp ce specialistii se asteptau sa piarda 102”, m-am gandit sa imi intorc fata spre Bursa si sa incep din nou sa cochetez cu acest sport, nu ca as fi fost vreodata cunoscator sau mare “jucator” in domeniu.

Dupa ce am ratat startul lunea trecuta din motive independente de mine, m-am gandit sa incerc totusi saptamana asta. Normal, ca imediat cum am cumparat au inceput sa scada toate, dar nu asta mi-a atras atentia la bursa (pentru ca, bineinteles, sunt documentat, sigur pe mine, norocos… si nu am pus nici multi bani), ci am remarcat anuntul cu privire la deschidere Bursei.

Anuntul a fost facut de Tudor Chirila . Mi s-a parut cam aiurea, dovada ca nici nu a fost o zi benefica. Nu prea inteleg rolul invitatului de la deschidere, banuiesc ca ar trebui sa dea incredere si un imbold oamenilor sa tranzactioneze.
Sau, intr-o varianta conspirationista, oare are rolul sa dea semnale initiatilor? Asa ca in filmul ala in care seful mafiei dadea ordine prin intermediul melodiilor unui solist.

Am vazut ca si la New York se practica invitarea (pe langa personalitati marcante din afaceri si politica) a unor cantareti si alti mondeni. De exemplu Mandy Moore sau Hillary Duff.
Cea din urma daca imi canta “I want to live, not to survive”, probabil imi zicea sa fiu optimist si sa cumpar masiv.

La Tudor Chirila ce sa ma astept?
“Mie frica si tremur de un nou cutremur” – ce sa comentez?
Sau: “Povestea merge mai departe ca vantul din Vama Veche” – se alege praful adica?
Sau: “Nu am chef azi” “Nu te vreau azi” “Ne vedem joi” – adica joi pot sa cumpar sau se alege praful pana joi? Oricum nu pare prea optimist.
Pana si in melodiile ceva mai optimiste e cate-o problema “Am 18 ani si nu am bani” sau “Mi-am luat masina de spalat in rate si acum vreau la radio…” – iti iau astia casa si masina de spalat daca nu pui mana sa muncesti.

Pai ce facem aici? Cum iesim noi din Criza? Fluierand a paguba prin Vama Veche?