Intru pe Hotnews si vad urmatorea imagine:


Nu stiu daca se vede ce scrie : Seful delegatiei FMI : PIB-ul va scadea cu 8,5% in 2009, ceea ce inseamna ca o recesiune foarte severa a lovit Romania (aproximativ) . Oricum nu ma intereseaza, ce mi-a atras atentia a fost mecla acestui domn.
O fi o politica a organismelor internationale sa adune tot felul de oameni din astia cu mecla de robot tâmp, sa colinde mapamondul si sa propovaduiasca apocalipse.

Stiu ca si de la noi a fost Stolojan o vreme printr-un organism deasta. De ce oare nu fac ei ceva cand au functii importante in stat si colinda prin lume ca sa dea verdicte. Si in marinimia lor sa dea bani cu tot felul de conditii.

De ce nu cer garantii la fel ca ceilalti camatari. Nu ati platit banii la timp ne dati o fabrica, sau un oras, sau mai stiu si eu ce poate valora atatea miliarde. Banca iti verifica bonitatea si iti cere garantii, nu iti zice cum sa faci banii pe care trebuie sa ii dai inapoi. Cel putin asa e pe la noi.
Oricum in nici un caz nu sare sa iti dea bani cand te duci pe copca.

In alte vremuri ii trimiteau inapoi cu turbanele batute in cuie direct in cap sau mai stiu si eu ce alte primiri specifice ospitalitatii romanesti. E drept nu a ajutat la nimic, dar probabil le-a disparut ranjetul tamp de pe mecla.