In urma cu un an scriam despre concursul Google Project 10100 la care am participat si eu cu o idee (una din cele 150.000 primite de ei). Acum am primit mail ca a inceput procesul de votare, care dupa un an de asteptare va fi foarte scurt si anume pana pe 8 octombrie (dupa ce initial in februarie 2009 era anuntata votarea).

Sa zicem ca numarul mare de propuneri i-a impiedicat sa puna planul initial in aplicare si au amanat. La fel, au schimbat planul initial si au grupat unele idei selectate de ei in niste idei mai mari.

Se stia de la inceput ca nu se da premiul persoanei, ci banii se folosesc pentru punerea in aplicare a ideii. Totusi ar fi fost frumos sa vezi ideea in intregime si autorul ca sa poti sa o sustii.
Poate totusi la sfarsit se va acorda ceva credit si celor care au propus ideile castigatoare si va fi folosita la ceva si descrierea amanuntita pe care au cerut-o.

Ideea mea am regasit-o ca parte a ideii Collect and organize the world’s urban data ce tine de domeniul Community, in clasificarea lor. Asa ca pe asta am votat-o, desi nu regasesc exact ce am vrut.
Puteti sa votati aici ideile care va plac.

Eu o sa incerc sa expun separat ideea pe care am propus-o si poate sa o pun si in practica dupa ce se termina concursul Google.