Tocmai am asistat la un fenomen ciudat. O furtuna de nisip pe un cer senin si o flama puternica care se pare a nu fi vreun transformator.
Un coleg care era orientat cu fata sustine ca a vazut o zona de lumina care nu venea pe verticala ca fulgerele obisnuite, si dupa putin timp a explodat cu o flama pe care am observat-o si eu intors cu spatele spre geam.
Daca a mai vazut cineva chestia asta in Pipera aproape de 18:00 azi pe 25 aug sa lase un comentariu poate descoperim ceva interesant, pentru ca fulgerele globulare sunt foarte rare(aproape un mit) si pe cer asta senin ar fi ceva foarte interesant.

[UPDATE] Se pare ca ar fi fost totusi un cablu, ceva, dar imaginea minifurtunii de nisip ramane

In alt registru, am asistat astazi si la alte dezastre ale naturii, anume prostiile lui Basescu, Boc si toata echipa de la guvern(si ei deja legende de rautate si incompetenta) care au atins paroxismul cu Ordonanta 58 si infamele ei Norme de aplicare. Dupa ce am comentat anul trecut la impozitul forfetar degeaba, cred ca vorbele nu mai au nici un rost. Poate ca a venit vremea actiunilor mai concrete.Petitiile sunt o frectie, poate Fight Club sa fie o inspiratie mai buna.

In orice caz cand il vad pe Nastase in studioul celei mai activiste televiziuni imi dau seama ca nu mai merge cu mijloace traditionale. Se cere inventivitate. Astept aici proverbiala creativitate romaneasca sa se exprime. Are cineva idei?

O idee timida zice sa facem greva fiscala si sa trimitem hartii la guvern la Boc si sa le rezolve ei, sa stea ei daca au timp sa calculeze. E un inceput, dar timid.

Poate o alta idee ar fi sa lansam o moda a tricourilor cu personaje politice caricaturizate pentru tampeniile facute. Dar ceva inteligent sa ii usture si-n basescu, nu un anemic dans al pinguinului.

Strang idei ca sa deschid un articol nou. Trebuie sa fie ceva pe o tema mai punctuala, cum ar fi ca avem un presedinte bataus si beutor pe care il poate provoca orice cetatean la batai pe strada(apropo de Fight Club)